Naprapati

Varför uppsöka en naprapat?

En naprapat förebygger, utreder och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Vi på Haninge Naprapat är specialister på muskel- och ledbehandling.

När samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar normalt uppstår smärta. Genom att man behandlar både muskler och leder uppnås en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen.

Haninge Naprapat AB samarbetar med flera försäkringsbolag för de som har en privatvårdsförsäkring.

Behandlingsmetoder

Behandlingstekniker som används är ledmanipulation och mobilisering samt massage, triggerpunktsbehandling och stretching. Även TENS och akupunktur/ dry needling tillämpas. För ett varaktigt resultat kan behandlingen följas av ett individuellt träningsprogram.

Vi på Haninge Naprapat AB kan även erbjuda dig stötvågsbehandling (Shockwave) för behandling av problematik i muskler och senfästen.

Naprapatbehandling på en kvinna med stel rygg och nacke

Vanliga sökorsaker:

  • Nackspärr
  • Smärta och stelhet i nacke, axlar
  • Spänningshuvudvärk
  • Ländryggssmärta
  • Musarm/ Tennisarmbåge
  • Hopparknä
  • Löparknä
  • Ischias
Naprapatbehandling på en kvinna med stel rygg och nacke

Våra naprapater

När du behöver naprapati hjälper vi dig

Michael Palm

Michael Palm

Leg. Naprapat 1994. Examensår 1983

Michael är en mycket erfaren naprapat som har drivit sin praktik och arbetat som naprapat sedan 1984. Är han inte i praktiken så hittar ni honom garanterat i CrossFitboxen.

michael@haningenaprapat.se

Jennifer Palm

Jennifer Palm

Leg. Naprapat 2011. Examensår 2010

Jennifer gick i sin fars fotspår och hoppade på naprapatutbildningen direkt efter gymnasiet. Driver idag Haninge Naprapat tillsammans med Micke. Hon har en bakgrund som truppgymnast men tränar idag CrossFit

jennifer@haningenaprapat.se

Gustav Wilhelmsson

Gustav Wilhelmsson

Leg. Naprapat 2012. Examensår 2011

Duktig, erfaren och engagerad naprapat och personlig tränare som arbetat sedan 2011. Han brinner extra mycket för styrketräning med basövningar och är expert inom rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder när det gäller att bygga en stark och hållbar fysik.

gustav@haningenaprapat.se

Emelie Rydén

Emelie Rydén

Leg. Naprapat 2011. Examensår 2010

Driven naprapat med fokus på varje individs helhet där idrottsmedicin, psykologi och träning är basen. Fokus är hållbarhet, individanpassning och långsiktighet. Emelie har spelat handboll i 15 år men idag väljer hon gärna att styrketräna eller springa en runda i skogen.

emelie@haningenaprapat.se

Boka tid för behandling nu

Kontakta oss för att få hjälp med ditt smärttillstånd. Det kan gälla allt från ont i ryggen, ont i nacke, axel, hand eller fot.