Vi tar hand om dina problem

Om oss

Haninges mest erfarna naprapater

Välkommen till oss på Haninge Naprapat AB, din naprapat i Haninge sedan 1984. Företaget grundades 1984 av Michael Palm, och idag är vi sex naprapater och två massörer som jobbar på två kliniker i Haninge. Alla våra terapeuter brinner för sitt yrke och vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig. Kontakta oss för att få hjälp med ditt smärttillstånd eller för en välgörande massage.

Varmt välkommen!

En man undersöker en kvinnas rygg. På ryggen illustreras en ryggrad i vitt.

Medarbetare

Vi som arbetar här

Michael Palm

Michael Palm

Leg. Naprapat 1994. Examensår 1983

Michael är en mycket erfaren naprapat som har drivit sin praktik och arbetat som naprapat sedan 1984. Är han inte i praktiken så hittar ni honom garanterat i CrossFitboxen.

michael@haningenaprapat.se
Jennifer Palm

Jennifer Palm

Leg. Naprapat 2011. Examensår 2010

Jennifer gick i sin fars fotspår och hoppade på naprapatutbildningen direkt efter gymnasiet. Driver idag Haninge Naprapat tillsammans med Micke. Hon har en bakgrund som truppgymnast men tränar idag CrossFit

jennifer@haningenaprapat.se
Gustav Wilhelmsson

Gustav Wilhelmsson

Leg. Naprapat 2012. Examensår 2011

Duktig, erfaren och engagerad naprapat och personlig tränare som arbetat sedan 2011. Han brinner extra mycket för styrketräning med basövningar och är expert inom rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder när det gäller att bygga en stark och hållbar fysik.

gustav@haningenaprapat.se
Emelie Rydén

Emelie Rydén

Leg. Naprapat 2011. Examensår 2010

Driven naprapat med fokus på varje individs helhet där idrottsmedicin, psykologi och träning är basen. Fokus är hållbarhet, individanpassning och långsiktighet. Emelie har spelat handboll i 15 år men idag väljer hon gärna att styrketräna eller springa en runda i skogen.

emelie@haningenaprapat.se
Mikael Nicklasson

Mikael Nicklasson

Naprapatstudent termin 8 av 8

Passionerad naprapat med ett stort driv för att se helheten hos patienten. Han besitter en god kunskap inom alla områden men brinner lite extra för rehabilitering, han är en så kallad “axelnörd”. Med en bred idrottsbakgrund inom bland annat gymnastik så tävlar han i dag i kroppsviktsträning.

mikael@haningenaprapat.se
Oskar Lundell

Oskar Lundell

Dipl. massageterapeut

Tar emot kunder på Najaden, idrottsmassage, klassisk massage

Gun Salomonsson

Gun Salomonsson

Dipl. massageterapeut

Tar emot kunder i Port 73, klassisk massage

gun@haningenaprapat.se
Boka online