Om oss

Leg. Naprapat Michael Palm
Michael är en av Stockholms främsta naprapater och han har drivit sin praktik och arbetat som leg. naprapat på Najadens Fitness Center sedan 1984. Han är även delägare av gymmet och är därför enormt skicklig på att kunna vägleda dig till rätt maskiner och övningar som gynnar din skada eller problemområde.

Boka tid hos Michael HÄR
Mobil: 070 715 75 55
Mail: haningenaprapaterna@gmail.com

 

Leg. Naprapat Jennifer Palm
Jennifer är legitimerad naprapat sedan 2011. Hon har gått den hårdaste utbildningen av alla naprapater. Inte bara att studera till färdigutbildad leg. naprapat utan att sedan omhändertas under sin fars vingar. Mycket tack vare just det är Jennifer en mycket talangfull och duktig naprapat som håller absoluta toppklass.

Boka tid hos Jennifer HÄR
Mobil: 0708 24 41 96
Mail: naprapat.jennifer@gmail.com


 

Leg. Naprapat Gustav Wilhelmsson
Gustav är en duktig, erfaren och engagerad naprapat och personlig tränare som arbetat sedan 2011 med att behandla smärtsymtom i leder och muskler. Han brinner extra mycket för styrketräning med basövningar och är expert inom rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder när det gäller att bygga en stark och hållbar fysik.

Boka tid hos Gustav HÄR
Mobil: 073 553 01 56
Mail: gustav.wilhelmson@hotmail.com

 

Cert. Massör Oskar Lundell

Boka tid hos Oskar HÄR
Mobil:072 332 96 96


Vi samarbetar med de fletsa försäkringsbolagen för att leverera naprapatbehandlingar till de som har en privat sjukvårdsförsäkring.

Vi tar emot friskvårdskuponger, friskvårdschecken och är anslutna till Wellnet

Du kan även betala med swish